Om os

Ekspertise i individuel støtte og resocialisering

Samspil har en særlig ekspertise inden for 1:1 indsatser, og vores erfaring spænder bredt. Uanset om det drejer sig om forbedringsforløb for udsatte borgere, exit-programmer for personer involveret i rockerbander, forebyggende indsatser, psykosociale forløb eller beskæftigelses- og uddannelsesrettede programmer, kan du stole på Samspils konsulenter.

Vi har specialiseret os i resocialiseringsforløb for borgere fra forskellige baggrunde, herunder fængsler, bosteder, opholdssteder og efterskoler. Vores indgående kendskab til det sociale system, de unikke udfordringer, som disse borgere står overfor, og deres individuelle behov gør os i stand til at handle hurtigt og skabe effektive løsninger.

Samarbejdspartner

Hvorfor vælge Samspil

Evidensbaseret indsats

Vi lover ikke guld og grønne skove, kun det, der har en dokumenteret virkning. Vores tilgang er solidt forankret i evidensbaserede metoder og praksisser, der er blevet bevist at skabe positive resultater. Vi er dedikerede til at levere den bedst mulige støtte, der skaber positive resultater.

Eksperter i 1:1

I hjertet af vores indsats er vores evne til at bygge meningsfulde relationer, baseret på omsorg, respekt, tillid og tryghed. Vores konsulenter er trænet i relationskompetencer, der fungerer som omdrejningspunktet for vores arbejde. Vi forstår, at hver person er unik, og vores tilgang er baseret på at møde hvert menneske i deres unikke ståsted og tilbyde samspil der.

Arbejde i dybden

Hos Samspil går vi bagom problemerne og fokuserer på at tackle årsagerne. Vi forstår, at mange udfordringer har dybere rødder, og vores indsats er designet til at identificere og løse disse grundlæggende årsager. Vi forpligter os til at arbejde i dybden, så vores klienter kan opnå vedvarende forbedring og trivsel.

Velkommen

Kontakt Os

Vi tror på, at succes ikke kan opnås isoleret. Derfor samarbejder vi aktivt med alle aktører, der har indflydelse på borgerens livssituation. Vores tilgang er helhedsorienteret, hvilket betyder, at vi arbejder sammen med familie, venner, skoler, sundhedspersonale og andre relevante partnere for at sikre, at alle aspekter af en persons liv er afbalancerede og støttende.

Som sagsbehandler er du måske stødt på borgere, der har brug for skræddersyet hjælp og en perfekt match til deres individuelle behov. Hos os er det præcis, hvad vi specialiserer os i.

Når du kontakter os, går vi i dybden med at forstå din borgers unikke behov og situation. Vores erfarne team vil arbejde sammen med dig for at skabe den bedst mulige match mellem din borger og vores tjenester. Det er vores mål at give den mest effektive og støttende indsats, der kan gøre en positiv forskel i deres liv.