Støttekontaktperson

Ekspertise i individuel støtte og resocialisering

Samspil har en særlig ekspertise inden for 1:1 indsatser, og vores erfaring spænder bredt. Uanset om det drejer sig om forbedringsforløb i UKN (Ungdomskriminalitetsnævnet), borgere, exit-programmer for personer involveret i rockerbander, forebyggende indsatser, psykosociale forløb eller beskæftigelses- og uddannelsesrettede programmer, kan du stole på Samspils konsulenter.

Vi har specialiseret os i resocialiseringsforløb for borgere fra forskellige baggrunde, herunder fængsler, bosteder, opholdssteder og efterskoler. Vores indgående kendskab til det sociale system, de unikke udfordringer, som disse borgere står overfor, og deres individuelle behov gør os i stand til at handle hurtigt og skabe effektive løsninger.

Samspils menneskesyn skinner tydeligt igennem den omsorgsfulde, rolige og tålmodige måde de arbejder på

Pårørende

Hvorfor vælge os

Opdag fordelene ved Samspils individuelle støtte

01

Ekspertise og erfaring

Vores ekspertise i 1:1 indsatser bygger på årtiers erfaring inden for resocialisering, kriminalpræventive indsatser og det psykosociale område. Vi bruger relationskompetencen som omdrejningspunkt på vores indsatser. 

02

Skræddersyede programmer

Vi tilpasser vores programmer til den enkelte borgers individuelle behov, hvor vi går bag om udfordringerne og arbejder med årsagerne. Dette sikrer, at hver borger modtager den rette støtte og vejledning, der passer til deres unikke situation.

03

Meningsfuld forskel

Vi arbejder med en bred vifte af borgere i forskellige livssituationer, for at hjælpe dem med at finde en positiv vej fremad. Dit samarbejde med os bidrager til at opnå dette mål.

04

Omsorg

De fleste mennesker i udsatte og sårbare positioner har oplevet forskellige grader af omsorgssvigt. Hos Samspil anser vi derfor en autentisk omsorg for den enkelte person som en nødvendig faktor i det pædagogiske arbejde. Gennem omsorg skaber vi tillid, tryghed, mod og motivation til udvikling og trivsel. 

05

Helhedsorienterede indsatser

Hos Samspil spiller vi sammen med alle de aktører, der har betydning og værdi for borgerens livssituation, og vi tager højde for alle de faktorer, der har betydning for borgerens trivsel og udvikling. 

Meningsfuld støtte

Vores dedikerede team af konsulenter er klar til at tage hånd om enhver udfordring og arbejde målrettet mod at forbedre livskvaliteten for de mennesker, vi hjælper. Vi tror på, at det er gennem personlig omsorg, skræddersyede programmer og en dyb forståelse for individuelle situationer, at vi kan opnå varige positive resultater.

Uanset om det handler om at støtte borgere med diagnoser, reintegrere, eller støtte unge i at bryde med bandemiljøer er Samspil dedikeret til at skabe en meningsfuld forskel. Vores mål er at skabe trivsel og positive forandringer og give borgerne redskaber til at opnå en bedre fremtid.